miercuri, 13 iulie 2011

Kanye West & Jay-Z - Watch The Throne [tracklist]

Albumul scos de Kanye West & Jay-Z, "Watch The Throne", dupa ce si-a dezvaluit coperta, isi dezvaluie si piesele.

1. No Church in The Wild (Feat. Frank Ocean)
2. Lift Off (Feat. Beyoncé)
3. Niggas in Paris
4. Otis (Feat. Otis Redding)
5. Gotta Have It
6. New Day
7. Prime Time
8. Who Gon Stop Me
9. Murder to Excellence
10. Welcome to The Jungle
11. Sweet Baby Jesus (Feat. Frank Ocean)
12. Love You So (Feat. Mr Hudson)


13. Illest Motherfucker Alive
14. H*A*M
15. That’s My Bitch
16. The Joy (Feat. Curtis Mayfield)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu