marți, 26 aprilie 2011

Incendiu la Minimax

25 aprilie 2011, a doua zi de Paste, pe la 11, 11 si ceva, o flacara imensa s-a pogorat peste orasul Calarasi. Chestia asta divina a creat un incendiu la Minimax, nu la canalul de desene animate, ci la hipermarket. De fapt, niste copilasi au vrut sa se incalzeasca dand foc la niste cartoane si de acolo tot circul. Banuiesc ca s-au jucat cu niste chibrituri cu sigla Minimax. Asta puteati sa auziti si la tv sau ascultandu-le pe babele de la colt care s-au adunat sa chatuiasca despre importantul eveniment.

Autoritatile au luat masuri, doar era risc de explozie in 2Moldoveni, cartierul cu cele mai multe parabolice pe cap de locuitor din oras. Desi la tv se ziceau de 10 autospeciale, au fost doar 4, cel putin asta am vazut. Si, in sfarsit, incendiu a fost stins, Minimaxul nu mai arde in flacari si nici macar in focuri.

Asta a fost tot circul, deci daca vreti sa spuneti ceva interesant la o bere in coltul blocului sau la turneul de spart seminte puteti spune de INCENDIUL DE LA MINIMAX, ceva mai important ca incendiul din San Francisco si atentatele de la WTC.

Am si poze, facute de Melente Andrei!

 
s-a terminat distractia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu